Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΛΩΝ

" Την Τρίτη 22 Απριλίου περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι, από 192 χώρες θα συμμετέχουν στην Ημέρα της Γης 2014 και με το σύνθημα «Πράσινες Πόλεις» θα υλοποιήσουν δραστηριότητες που προωθούν την ιδέα της βιωσιμότητας των πόλεων και της μείωσης του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακος.

Αυτή την ημέρα (Τρίτη 22 Απριλίου) προσκαλεί ο ΑΡΧΕΛΩΝ, Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, μεγάλους και μικρούς στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών, στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας για να συμμετέχουν στη δραστηριότητα «νοικοκυρέματος» που οργανώνει για όλες τις ηλικίες (από 8 ετών και πάνω). Εκτός από την προσφορά της εργασίας θα παιχτούν επιδαπέδια οικολογικά παιχνίδια, θα γίνουν προβολές, και επίσκεψη στους χώρους περίθαλψης των τραυματισμένων χελωνών περιμένουν τους επισκέπτες μας. Το μεσημέρι θα φάμε όλοι μαζί το φαγητό που θα φέρουμε μαζί μας!!

Η Ημέρα της Γης καθιερώθηκε πριν 44 χρόνια και αποτελεί ορόσημο σκέψης και δράσης. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλους πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το περιβάλλον μας και όλα τα είδη με τα οποία συμβιώνουμε επάνω στον Πλανήτη μας.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχοντας για πολλοστή φορά σ’ αυτές τις εκδηλώσεις θα υποδέχεται ελεύθερα όλους τους φίλους της φύσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Το Κέντρο Διάσωσης βρίσκεται επάνω στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας, στην στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο». Για πληροφορίες επικοινωνείτε μα τα τηλέφωνα: 210 8982600 και 210 5231342."


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:http://www.archelon.gr/contents/ourdeltia.php?row=row10&nid=649

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου