Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

                                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                              (προς  τα σχολεία της πόλης μας)
  


Και φέτος, όπως και  τα δύο προηγούμενα χρόνια, οι μαθητές και  οι δάσκαλοι  του σχολείου μας, είμαστε αποφασισμένοι να γιορτάσουμε, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε στους ρυθμούς του καρναβαλιού … προτείνοντας και θεσμοθετώντας, πλέον, τους δικούς μας κανόνες…
Με αυτοσχέδιες αποκριάτικες στολές που δημιουργούν οι μαθητές μας διοργανώνουμε την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς  «διαγωνισμό  αυτοσχέδιας αποκριάτικης στολής» για τους μαθητές του σχολείου μας…. μια διαδικασία που τα προηγούμενα χρόνια  μας γέμισε χαρά!!!
Αν είναι αλήθεια ότι η χαρά πολλαπλασιάζεται όσο οι συμμετέχοντες σε αυτήν αυξάνονται … σας προσκαλούμε σε ένα πανηγύρι χαράς!!!

-Ντυθείτε μασκαράδες με αυτοσχέδιες στολές!
-Χορέψτε στους ρυθμούς του καρναβαλιού στο σχολείο σας!

-Διοργανώστε διαγωνισμό για να αναδείξει κάθε σχολείο  της πόλης μας τις τρεις καλύτερες αυτοσχέδιες στολές!
-Και τέλος μια «διασχολική επιτροπή εμπειρογνωμόνων» θα αναδείξει τις τρεις  καλύτερες αποκριάτικες στολές των σχολείων που θα συμμετέχουν!!!


Επειδή η χαρά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση… ελάτε να συμμετέχουμε σε ένα πανηγύρι με μόνα προαπαιτούμενα τη φαντασία, το κέφι , τη δημιουργικότητα και με μόνο στόχο  τη διασκέδαση των μαθητών μας !!!
Για πληροφορίες και  προτάσεις  που αφορούν στη διοργάνωση ή στη βελτίωση του σχεδίου που προτείνουμε  στο τηλ. 210 4917578 και 210 4917565
Η διευθύντρια

Μάνια Μονιούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου